Basis website modules

een flexibele website op maat

Een flexibele website

Een modulaire website op maat is een flexibele website die met uw bedrijf kan worden ontwikkeld. U kunt modules zien als een soort bouwsteen. Elke bouwsteen bevat zijn eigen functies, die kunnen worden aangepast aan uw behoeften. Zo vormen uw favoriete bouwstenen samen een website op maat die volledig aan uw wensen kan voldoen.

Basis modules zijn altijd ingebrepen bij een basis website pakket.  Voor premium modules kan u op de knop hieronder klikken voor meer informatie.

Nieuws

Overzicht nieuws, posts en reactie

Deel het laatste nieuws over uw bedrijf, markt of product via uw website. Op deze manier kunt u de aandacht van uw doelgroep trekken en zoekmachines interesseren.

Blog

Overzicht blog, posts en reactie

Met behulp van de blogmodule met video-opties plaats je eenvoudig blogposts op je website. De bloginhoud is nieuw, wat kan zorgen voor meer bezoekers en een hogere positie in Google.

Social Share

Deel uw werk

Laat bezoekers uw nieuwe inhoud delen via sociale media en zorg voor meer weergaven. Met behulp van de deelmodule kunnen bezoekers eenvoudig uw pagina delen.

Statistieken

Website Analytics

Heeft u niet bijgehouden hoeveel bezoekers u heeft, waar komen ze vandaan komen en hoe ze u hebben gevonden? 

Productoverzicht

Product/Project/Vacature

Toon al uw producten in een overzichtelijke catalogus zodat bezoekers in één oogopslag uw brede assortiment aan producten kunnen zien en direct aanpassen.

Zoekfunctie

Makkelijk navigeerbaar

Via de zoekfunctie op uw website kunnen bezoekers heel gericht naar informatie op uw website zoeken.

Ledenlogin

Website inlogsysteem

Creëer een afgeschermd gebied op uw website waar alleen bezoekers die het wachtwoord van u ontvangen, het kunnen bekijken.

Kaarten

Google maps

Maak het bezoekers gemakkelijk om uw bedrijf te vinden. Met behulp van de geografische kaartmodule kunt u alle locaties op Google Maps weergeven.

Meertalig

Website vertaling

Meerdere talen op uw website? Met behulp van de meertalige module kunt u meerdere website (talen) in één systeem krijgen. 

Agenda

Online agenda

Uw eigen online agenda voor afspraken of meetings etc. U kan ook de online agenda delen, zodat klanten ze kunnen inzien wanneer u beschikbaar bent o.a.

Planner

Afspraken/Evenementen planner

Met de afsprakenplanner kunnen bezoekers 24/7 een afspraak met u maken, De evenementenplanner maakt het samenstellen en reserveren van een dagje uit leuk en eenvoudig.

Review

Sterbeoordeling

Ontvang reviews van uw klanten op uw website. Klanten kunnen antwoorden en een beoordeling geven.

Projecten

Presenteer uw projecten

Een overzicht van uw projecten, waarbij u uw projecten kan laten zien aan klanten of bezoekers.

Team

Presenteer uw team

Zet uw team in het zonnentje. Laat klanten makkelijker gericht zoeken naar de juiste persoon.