Wij zijn DesignComplex

onderdeel van ratonix en sinds 2015 ontwikkelen wij professionele website’s

DesignComplex

Is onderdeel van Ratonix, waaronder en paar andere projecten.

Wie zijn wij?

Wij zijn DesignComplex, als team van ontwikkelaars, SEO-specialisten en webdesigners streven wij naar één gezamenlijk doel. Het introduceren van betaalbare ontwikkeling, webdesign en hosting! Wij geloven erin dat het voor iedereen mogelijk moet zijn om onder welke wensen en eisen dan ook, betaalbaar een website te laten maken.

Met een breed inzetbaar team van specialisten kunnen wij alle online wensen realiseren. Bij ons kunt u voor alles terecht. Het (her)schrijven van (website)teksten, webdesign, zoekmachineoptimalisatie, (mobiele) applicaties, copywriting, algemene voorwaarden en privacy policy’s.

Wilt u een vrijblijvende kennismaking of

‘bakkie’ koffie?  

100% corona proof😷!

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Websites 🌐

jaren bestaan 🥳

Bakjes koffie ☕

Taarten verzonden 🎂

Wat hebben wij eerder gedaan?

DesignComplex werkt voor verschillende Europese, Nederlandse en Internationale klanten. Wilt u weten wat wij doen? Neem een kijkje bij onze projecten. Neem contact met ons op om de voordelen van een samenwerking te bespreken!

Onze doelen

Het teksten of websites er ook uitzien; zij hebben één doel: scoren! Door het toepassen van Search Engine optimization (SEO) toe te passen. Vervolgens staat uw site hoger bij de zoekresultaten van Google. De site en uw bedrijf zijn daardoor niet alleen beter te vinden, ook krijgt u meer bezoekers en sales.