Wij zijn DesignComplex

onderdeel van ratonix en sinds 2019 ontwikkelen wij professionele websites.

DesignComplex

Is onderdeel van Ratonix.

Wie zijn wij?

Wij zijn DesignComplex! Als team van commercieel webspecialisten en website ontwikkelaars streven wij samen naar één doel. Het introduceren van betaalbare website ontwikkeling voor u en voor uw organisatie, wat direct oplevert in uw merk of business. Wij geloven erin dat het voor elk type organisatie mogelijk moet zijn om een sterke identiteit te kunnen creëren, naar welke wensen of eisen dan ook.

Met een breed inzetbaar team kunnen wij online bijna alles realiseren. U kunt bij ons terecht voor het laten (her)bouwen van websites en digitale projecten, teksten, zoekmachineoptimalisatie, (mobiele) applicaties, logo’s, branding en huisstijl.

Wilt u meer weten? Neemt u dan gerust contact op, dan zullen wij met u een afspraak maken.

Websites 🌐

jaren bestaan 🥳

Bakjes koffie ☕

Taarten verzonden 🎂

Wat hebben wij eerder gedaan?

DesignComplex werkt voor verschillende Europese, Nederlandse en Internationale klanten. Wilt u weten wat wij doen? Neem een kijkje bij onze projecten. Neem contact met ons op om de voordelen van een samenwerking te bespreken!

Onze doelen

Het teksten of websites er ook uitzien; zij hebben één doel: scoren! Door het toepassen van Search Engine optimization (SEO) toe te passen. Vervolgens staat uw site hoger bij de zoekresultaten van Google. De site en uw bedrijf zijn daardoor niet alleen beter te vinden, ook krijgt u meer bezoekers en sales.