Reseller Programma

verdien meer geld door online oplossingen te verkopen

Direct doorverkopen

Verdien 5% of 10% commissie!

Dit is de eenvoudigste optie om aan de slag te gaan, u hoeft alleen maar een kijkje te nemen bij de diensten die wij aanbieden en eventuele potentiële klanten rechtstreeks naar ons door te verwijzen. Zodra we de klantgegevens hebben, zorgen we voor het hele proces en haalt u uw commissie op.

We bieden 5% of 10% commissie op alle services, wat betekent dat u voor elke betaalde maandelijkse service 5% of 10% vergoeding ontvangt. Voor alle vooruitbetaalde kosten, inclusief webdesign en grafisch ontwerp, bieden we ook 5% of 10% van die vergoeding.

White label

Uw ontwerp- en ontwikkelingspartner!

Een white label-oplossing is perfect als u uw eigen bedrijf wilt starten of onze diensten naast uw bestaande diensten wilt aanbieden. We bieden u een volledig merkaccount op ons CMS-systeem, wanneer uw klanten inloggen, zien ze uw merknaam.

Qua prijzen kunnen we u 5% of 10% commissie bieden op al onze diensten, u kiest vervolgens uw eigen markup en stelt uw eigen prijzen in.

U zou rechtstreeks met uw klanten te maken hebben en wij zouden geen rechtstreekse communicatie met uw klanten hebben.

DesignComplex Reseller Programma

Wij bouwen en u factureert zonder kopzorgen

Vragen uw huidige klanten om diensten die u niet kunt bieden? Bent u het beu om onbetrouwbare webontwikkelaars en grafisch ontwerpers in te huren die niets opleveren? 

Welnu, hier is goed nieuws – DesignComplex kan al deze uitdagingen voor u oplossen. U kunt onze vernieuwde producten en diensten combineren met uw eigen producten en uw klanten helpen geweldige resultaten te behalen via internet. DesignComplex heeft een groot team van ervaren programmeurs, web graphic designers en marketeers die online oplossingen bouwen voor ons netwerk van resellers. Al onze ontwerpen zijn uniek en werken met ons enorme aanbod aan online webtools. 

White label

Wij bouwen websites onder uw label

DesignComplex is geïnteresseerd in samenwerking met zeer gemotiveerde ondernemers, bedrijven, marketing bureaus of andere type organisaties die hun maandelijks inkomen exponentieel willen verhogen.

Met de DesignComplex-wederverkoperprogramma’s kunt u uw klanten dezelfde geweldige diensten bieden als wij, maar het stelt u in staat onafhankelijk te opereren onder uw eigen merk en bedrijf.

Bent u op zoek naar een gemakkelijke manier om uw maandelijks inkomen aanzienlijk te verhogen?

Ja dat kan en het is echt moeiteloos! Als u samenwerkt met DesignComplex als wederverkoper van webdesign, ontvangt u commissies op onze concurrerende kosten van diensten en producten.

Wat bieden wij?
  • whitelabel handleiding wordpress.
  • whitelabel ontvangstdocumenten.
  • whitelabel offerte teksten
  • whitelabel cms
  • service & support

Onze ervaren benadering van white label- websites

Onze aanpak mogelijkheden

Onze flexibele service biedt twee methoden om white label-websiteprojecten te implementeren:

  1. Stille partner – wij kunnen uw netwerkteam zijn en naadloos op de achtergrond werken. Misschien bent u bijvoorbeeld een geweldig ontwerpbedrijf, maar u wilt het technische gedeelte van de website niet beheren. Of u heeft veel concepten voorgesteld die naar een website moeten worden geconverteerd. We laten u klantrelaties beheren en nemen alleen contact met u op om projectplannen en updates te verstrekken.
  2. Directe interactie met klanten – Ons team neemt ook graag rechtstreeks contact op met uw klanten terwijl wij uw bedrijf vertegenwoordigen. Onze medewerkers zullen nooit ons bedrijf of onze prijzen bespreken met uw klanten. Handig voor klanten met de vraag voor technische ondersteuning.

Hoe dan ook, we zullen in staat zijn om een ​​website te maken die on-spec, on-brand, op tijd is en voldoet aan het budget.

Neemt contact op met ons om een potentiële samenwerking op basis van white-label te onderzoeken

Meer weten over white label?

Als u geïnteresseerd bent in onze white label-websitediensten, neem dan contact met ons op – we zullen u een volledig transparante offerte en een eerlijk projectschema bezorgen, en u kunt een beoordeling uitvoeren om te beslissen of u verder wilt gaan. Vanwege de aard van de white label-websiteontwikkeling kunnen we u hier natuurlijk geen gedetailleerde casestudy geven. Als u enkele voorbeelden van white label-websites wilt zien, kunt u contact met ons opnemen.