Website onderhoud

blijft uw website veilig en up-to-date houden

Website onderhoud

Hoe mooi uw website ook is, hoe goed deze ook is gebouwd … uw website zal altijd veranderen. Niet omdat u wilt dat de dingen er anders uitzien, maar omdat technologie en internet niet stagneren. Zelfs het meest complete contentmanagementsysteem moet regelmatig worden bijgewerkt en er moet ook van tijd tot tijd aandacht worden besteed aan uw webhostingomgeving om op de hoogte te blijven van de laatste updates op het gebied van beveiliging en correcte werking.

Uw partner in meedenken

Wij kunnen u helpen bij de technische en inhoudelijke werking van de website. We kunnen uw website regelmatig voorzien van de laatste updates en deze indien nodig beschermen tegen aanvallen van hackers. We zullen ook op een vast tijdstip back-ups maken en technische verbeteringen aanbrengen in de werking van uw website.

Vindbaarheid (SEO)

Content = King, dit is waar het begint. Als de informatie op de website onjuist is, zal de website niet op internet te vinden zijn. Trefwoorden, relevante inhoud en de juiste tekst op de juiste locatie bepalen in grote mate of uw website in Google verschijnt.

Contentbeheer

Wij kunnen uw website onderhouden en voorzien van de juiste inhoud volgens uw wensen. We kunnen ons levendig voorstellen dat het meedoen aan het plaatsen van website-elementen inhoudelijk niet uw specialiteit is. Het is misschien handiger als u deze indient.

Periodiek technisch onderhoud

Volgens het onderhoudsabonnement installeren we WordPress voor u.. We zorgen voor updates voor uw website, thema’s en plug-ins. Dit zorgt ervoor dat uw WordPress-site up-to-date en veilig blijft. Voor alle onderhoudsabonnementen gebruiken we initiële controles. We zullen u adviseren over de status van de website.

We hanteren verschillende onderhoudsplannen. Hieronder volgt een overzicht van de meest voorkomende geplande onderhoudsschema’s. Uiteraard kunnen wij u ook voorzien van verschillende vulmethodes. Indien nodig zullen we u op de hoogte houden van de status van uw website.

BASIC SUPPORT

12,99 / per maand

WordPress kritieke updates

WordPress plugin updates

Wekelijkse backups

Beveilingsupdates

1 uur onderhoudswerkzaamheden

EXTENDED SUPPORT

€23,99 / per maand

WordPress kritieke updates

WordPress plugin updates

Wekelijkse backups

Beveilingsupdates

1 uur onderhoudswerkzaamheden

FULL SUPPORT

€34,99 / per maand

WordPress kritieke updates

WordPress plugin updates

Wekelijkse backups

Beveilingsupdates

1 uur onderhoudswerkzaamheden

* Tijd in werkzaamheden kan worden ingezet voor bijvoorbeeld het toevoegen of veranderen van plugins of werkzaamheden met betrekking tot optimalisatie en onderhoud van uw website.