Website vernieuwen

uw gloednieuwe website in nieuw jasje

Een vernieuwde website

Wordt uw site niet goed weergegeven op een mobiel? Is hij traag en niet zichtbaar in Google? Bent u niet vindbaar in Google maps? Minder bezoekers dus minder omzet. Laat daarom uw website vernieuwen.

Uw website up-to-date houden.

Wij bouwen uw bestaande site om naar een WordPress website en maken hem responsive. Uw site krijgt een frisse uitstraling en we optimaliseren hem voor Google.

Uw website sneller maken.

DesignComplex maakt uw site aantoonbaar snel, wat weer goed is voor uw doorlooptijd.

Uw website hoger in Google.

Wij passen de title tags en metadata aan. Optimaliseren de teksten tegen een meerprijs en installeren software om de vindbaarheid te maximaliseren.

Onvindbaar in Google maps?

Wij kunnen uw bedrijf toevoegen in Google Business en uw bedrijfsinformatie optimaliseren.

Social media.

Wij kunnen een bedrijvenpagina aanmaken voor uw sociale media, toevoegen aan uw website en zelfs uw site op sociale media promoten.

Beveiliging van uw website.

Wij zorgen voor het beste security systeem en installeren deze op de website.

Meer mogelijkheden

Onze vormgevers zorgen voor een fantastisch design

Wilt u bijvoorbeeld een content management systeem waarbij u zelf wijzigingen bijhoud en uw website wilt integreren met sociaal media zoals Facebook en Twitter, of een website die er ook goed uit ziet op een mobiel telefoon of tablet? Dan kunt u dat in uw aanvraag aangeven. Websites zijn tegenwoordig veel meer dan platte pagina’s met tekst en afbeeldingen. Je website is het visitekaartje van uw bedrijf. Met DesignComplex kunt u er zeker van zijn dat uw website weer een langere tijd mee kan.

Website vernieuwen vanuit een andere CMS?

Wanneer u uw website wilt laten overzetten vanuit een ander content management systeem, dan valt dat binnen de mogelijkheden. Wij kunnen de inhoud overzetten vanuit systemen als Joomla, GX, ModX en elk ander denkbaar CMS. U hoeft zich dus geen zorgen te maken. Ook dan kunnen wij uw website vernieuwen. Mocht u de teksten of afbeeldingen willen aanpassen, dan is dit uiteraard ook mogelijk. Zo kunt u er met een volledig vernieuwde website er weer even tegen aan.

Onze ervaring

Wij hebben ervaring met het overzetten van verschillende websites uit verouderde systemen naar een nieuwe installatie in WordPress. In de meeste gevallen kunnen wij de site zo over zetten. Soms zijn er klanten die de website graag in een nieuw design willen zien, of de site voor mobiele telefoons willen laten optimaliseren. Wij kunnen met al deze voorstellen aan de slag en hebben inmiddels een uitgebreid portfolio opgebouwd. Website vernieuwen? Voor DesignComplex geen enkel probleem!