WordPress website CMS

nummer 1 CMS ter wereld en gemakkelijk te beheren en onderhouden.

Het populairste CMS ter wereld

U heeft het misschien gehoord van WordPress. WordPress is de drijvende kracht achter 20% van de websites op internet en is daarmee het meest gebruikte contentmanagementsysteem ter wereld. Ooit opgezet als blogsitesysteem, is het uitgegroeid tot een krachtig contentmanagementsysteem dat geschikt is voor kleine en grote organisaties. Organisaties zoals Ford, Wall Street Journal, Sony, Samsung en de New York Times gebruiken WordPress op hun CMS-websites, wat de veelzijdigheid en betrouwbaarheid volledig aantoont.

Makkelijk bouwsysteem.

U heeft nog nooit zo’n website gebouwd. Onze bouwsysteem in WordPress is meer dan alleen een WordPress-thema, het is een volledig nieuw platform voor het bouwen van websites dat de standaard WordPress-berichteditor vervangt door een enorm superieure visuele editor. Zowel ontwerpprofessionals als nieuwkomers kunnen er van genieten, waardoor u spectaculaire ontwerpen kunt maken met verrassend gemak en efficiëntie.

Meer CMS afbeeldingen:

WordPress zonder technisch gedoe

De meeste mensen willen de inhoud van hun website beheren, maar houden zich niet bezig met technische problemen. U hoeft dit niet te doen, wij doen het voor u. Wij zorgen voor uw hosting, back-up en update. Op deze manier kunt u zich zonder technische problemen concentreren op de inhoud van de website.

WordPress-training

Deze situatie kom u niet vaak tegen, maar bij Designcomplex: elke nieuwe klant heeft een training gekregen over het beheer van hun CMS-website. Daarin leer u alles over functies en technieken. Onze trainer is een ervaren contentmanager: naast functionele omschrijvingen krijgt u ook veel marketingtips. Wij hebben zelfs een website handleiding. Meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.